HOME
TOP EVENTS GROUPT. +31 (0)40 - 250 53 30 E. info@top-eventsgroup.nl
HOME
 
  •  
 
Ga naar
TOP EVENTS: uw event bij ons in goede handen 

TOP EVENTS Food & Beverage Group is al meer dan 15 jaar actief op de markt van stadion- en evenementencatering. Of het nu gaat om een grootschalig concert als ‘Groots met een zachte G’, een festival als Pinkpop, Extrema Outdoor of Solar Weekend, of een wedstrijd van PSV, NAC, FC Den Bosch of Helmond Sport, wij streven ernaar om elk event in samenwerking met onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk neer te zetten.

TOP EVENTS: uw event volledig ingericht naar eigen wens 

TOP EVENTS Food & Beverage Group is gespecialiseerd in publiekscatering op zowel verschillende muziekfestivals, in- en outdoor events als verschillende voetbalstadions. Samen met onze opdrachtgevers en partners zoeken we naar een optimale mix van aanbod, service en omzetsnelheid, om de bezoekers van uw evenement zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

TOP EVENTS: supporter door dik en dun 

TOP EVENTS: Food & Beverage Group gaat verder dan alleen leveren, wij voelen ons onderdeel van een organisatie en medeverantwoordelijk voor het succes van een event. Zo benaderen we iedere samenwerking; wij zijn supporter door dik en dun!

 
COPYRIGHT 2018